Uw Financieel Kompas Drachten

Vul (bijvoorbeeld) uw slogan in


Wie zijn wij?

Uw Financieel Kompas Drachten is een laagdrempelig, relatiegericht, betrokken en professioneel administratiekantoor voor het MKB, met tevens flexibiliteit en geen “9 tot 5” mentaliteit.

Als ondernemer is het belangrijk uw (financiële) administratie op orde te hebben. De informatie die u nodig heeft voor een adequate bedrijfsvoering wordt immers grotendeels ontleend aan de (financiële) administratie. U kunt hierbij denken aan de hoogte van en ontwikkeling in de omzet, marge, kosten, en bedrijfsresultaat. Deze informatie is belangrijk om beslissingen te nemen met betrekking tot investeringen in productiemiddelen, bedrijfsinventaris, wagenpark en personeel.

Daarnaast heeft u als ondernemer ook te maken met andere belanghebbenden zoals bijvoorbeeld banken, leasemaatschappijen, Kamer van Koophandel en niet te vergeten de belastingdienst. Daarnaast dient uw administratie als basis voor de aangiften omzetbelasting, loonheffing en uw winstbelastingen (vennootschaps- en/of inkomstenbelasting). Ook de ondernemer zelf kan de informatie uit de administratie gebruiken voor een goede bedrijfsvoering en om op tijd bepaalde beslissingen te nemen.

Kortom, tal van zaken waaruit blijkt hoe belangrijk een deugdelijke (financiële) administratie is. Wij kunnen het ons echter voorstellen dat u als ondernemer niet voldoende tijd beschikbaar heeft om naast uw eigen werkzaamheden ook de volledige  administratie bij te houden. Zoekt u derhalve een dienstverlener die u volledig kunt vertrouwen en die graag met u meedenkt, dan bent u bij ons kantoor in Drachten voor uw administratie aan het goede adres.

Deze website zal u meer informatie geven over onze financiële dienstverleningen. Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.